LA PAHC, APARTIDISTA I CONTRA LA INSTRUMENTALITZACIÓ DELS MOVIMENTS SOCIALS

La PAH va néixer com una iniciativa de la ciutadania per conquerir el Dret a l’Habitatge, amb una clara consciència col·lectiva, política i apartidista, amb una organització assembleària, i no mantenim vinculació ni donem suport a cap partit.

Així, volem denunciar casos que considerem molt greus per part d’aquells que han intentat i intenten instrumentalitzar la PAH. Aquells que sense tenir cap vincle amb la PAH, apareixen en mitjans de comunicació o a les xarxes socials amb la nostra samarreta com a candidats d’un o altre partit; corejen lemes de la PAH en els seus actes; usen elements visuals identificatius de la PAH en els seus cartells; etc. Exigim respecte a la independència i l’apartidisme de la PAH: aquests usos instrumentals de la PAH o dels nostres símbols fan un flac favor a la lluita diaria de milers de persones pel dret a un habitatge digne.

Fa pocs dies hem sabut que hi ha qui escriu a la premsa local fent afirmacions a nom de la PAH tot i no formar part del moviment. Afirmacions que, a més, són totalment falses. Ho denunciem públicament i reiterem el rebuig a aquells que pretenen instrumentalitzar-nos: no ho permetrem.

Hem constatat, així mateix, que hi ha qui acudeix a les oficines bancàries de la nostra comarca fent-se passar per representants de la PAH. Igualment ho denunciem enèrgicament. Només des de l’assemblea es prenen decisions i es tracten els casos, que són discutits de forma col·lectiva i compten amb el recolzament de la PAH. Les assemblees de la PAH són obertes i gratuïtes. Que no us venguin gat per llebre! En els propers dies prendrem mesures per evitar que aquesta usurpació d’identitat es repeteixi.

Des de la PAHC Berguedà seguim i seguirem, assemblearis, solidaris, anticapitalistes i, ara i sempre, apartidistes.

¡Sí Que Es Pot!

Leave a comment