#CondonacióRosa

La Rosa ve d’una dació en pagament amb lloguer social de La Caixa. Es van treure aquest pes de sobre, però ella i el seu marit són cotitulars del pis del tiet de la Rosa i ara els problemes venen per aquí. El seu tiet se’n va anar de lloguer, es va subhastar el pis i se’l va adjudicar el banc (el BBVA), quedant un deute de 20.000€ que ara li reclamen a la Rosa i el seu marit. La Rosa té una discapacitat del 60%, i el seu únic fill, té una discapacitat del 33%. L’únic que podria fer front al pagament, és el marit de la Rosa, que treballa amb un contracte temporal. El tiet de la Rosa no pot pagar.

Es va començar a negociar amb BBVA al Desembre. Fa aproximadament 1 mes vam rebre la resposta del recuperador, que deixava un deute de 20.000€. Se li va fer un acompanyament, s’ha parlat amb un recuperador, i no baixen del burro: segueixen reclamant 20.000 euros.

Després de quedar-se amb el pis, el banc encara vol treure 20.000 euros a aquesta família que prou problemes té. Vist que el cas estancat, hem decidit fer una acció a l’oficina del BBVA a Bagà, per reclamar la condonació d’aquests 20.000 euros.

Leave a comment